1. Home
 2. Knowledge Base
 3. AI4Health.Cro Newsletter

AI4Health.Cro Newsletter

AI4Health.Cro Newsletter November Edition

TESTIRAJ. POVEŽI SE. RASTI.

2

Pozdrav, mi smo Europski digitalni inovacijski centar za primjenu umjetne inteligencije u zdravstvu i medicini – AI4Health.Cro. Služimo kao one stop shop startupima, mikro, malim i srednjim poduzetnicima te razvojnim timovima koji žele unaprijediti svoje poslovanje, inovacije i digitalne kapacitete za primjenu AI rješenja u zdravstvu.

Naš neprofitni javno-privatni konzorcij okuplja vodeće stručnjake iz različitih područja primjene AI u zdravstvu. Naši stručnjaci su kreirali četiri osnove kategorije usluga:

 • testiranje prije ulaganja,

 • podršku pri pronalasku investicija,

 • razvoj inovacijskog ekosustava i umrežavanje,

 • edukacije.

Niže smo za vas izdvojili pozive i prijave na otvorene natječaje na koje se možete prijaviti.
Sve su usluge besplatne zahvaljujući financiranju od strane EU-a u sklopu Programa Digitalna Europa te programa državnih potpora osiguranih u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.- 2026. (NPOO) koji provodi Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske.

Zašto mi šaljete ovaj email?

Da vas pitamo želite li primati ovakve obavijesti o natječajima putem našeg newslettera. Šaljemo najviše četiri newslettera tijekom godine. Putem newslettera želimo vam slati najnovije informacije o otvorenim natječajima i uslugama koje su na raspolaganju te o aktivnostima koje provodimo, a koji su za vas besplatne!

To znači da je naš newsletter namijenjen zdravstvenim djelatnicima, startupovcima, mikro, malim i srednjim poduzetnicima, inkubatorima i razvojnim timovima, entuzijastima i svima koji se zanimaju za digitalizaciju i tehnološke inovacije u zdravstvenom sektoru.

Koje mi usluge nudite?

Razvijate li digitalno rješenje u području zdravstva? Želite li poboljšati svoje poslovne i proizvodne procese, proizvode ili usluge korištenjem digitalnih tehnologija? Kontaktirajte nas! Naše usluge su besplatne!

Prijavite se na javni poziv za poduzetnike, startupe i inovatore!

Kada korisnici pokažu interes, započinje proces u četiri faze. Prvo, organiziramo uvodni sastanak s našim partnerima kako bismo razumjeli vaše potrebe i predstavili naše usluge, vodeći vas kroz prijavu na Javni poziv. Potom, nakon potvrde prihvatljivosti, pružamo vam podršku u prijavi za državne potpore, provodimo prvu od tri Procjene digitalne zrelosti i dogovaramo personalizirani popis usluga. Ovim procesom osiguravamo da svaki naš korisnik dobije usluge koje najbolje odgovaraju njegovim potrebama!

Javni poziv otvoren je do 31. ožujka 2026. ili dok se sva dostupna sredstva u iznosu 6.503.417,61 EUR u potpunosti ne dodijele. Bespovratna sredstva za ovaj poziv osigurana su u sklopu Programa dodjele državnih potpora za provedbu aktivnosti Europskih digitalnih inovacijskih centara usmjerenih na pružanje usluga poduzetnicima u okviru mjere NPOO-a koji provodi Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja.

 

Prijavite se na AI4Health.Cro tromjesečni program pripreme za investicijsku spremnost *Ready4Investment*

Pozivamo sve ambiciozne startupove i razvojne timove koji žele unaprijediti svoje poslovanje i privući investicije da se pridruže intenzivnom tromjesečnom programu za investicijsku spremnost *Ready4Investment Programu* 

Od osnova poduzetništva, preko izrade poslovnih modela, do financijskih projekcija i pitchanja – mi smo tu da vas podržimo na svakom koraku.

Troškovi? Ne brinite, sve je pokriveno nakon što prođete selekciju!

 • Prijave su otvorene do 30. studenog 2023!

 • Prijavite se danas i budite dio #AI4healthCro priče o uspjehu ovdje.

Što vas čeka?

 • Intenzivan tromjesečni program pod vodstvom iskusnih mentora.

 • Tri ključna modula za razvoj vašeg poduzetničkog znanja i vještina.

 • Ekskluzivni podcasti i 2 sata individualnih konzultacija s mentorima.

 • On-site Bootcamp u veljači 2024., gdje ćete pitchati svoj projekt investitorima.

Pratite #AI4HealthCro na društvenim mrežama. Razmijenimo znanja i novosti!

Copyright (C) 2023. AI4Health.Cro. All rights reserved.
European Digital Innovation Hub – AI4Health.Cro
www.ai4healthcro.eu / eidh@irb.hr

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe

Was this article helpful?

Express Your Interest in AI4Health.Cro Services Today!

Tell us your needs, and we'll get back to you soon!
Apply

Need Support?

Can’t find the answer you’re looking for? Don’t worry we’re here to help!
Contact Support